Proteinowa owsianka orzechowo-wiśniowa

Składniki (na 1 porcję):

  • 40 g płatków owsianych
  • 1/2 puddingu orzechowego Goactiv (100 g)
  • 130 g wiśni mrożonych
  • 2 łyżeczki ertytrolu
  • 125 ml wody
  • 125 ml mleka 2%
  • 1 orzech włoski

Sposób przygotowania:

Płatki owsiane gotujemy w mleku ( 125 ml mleka i wody) do miękkości. Wiśnie bez pestek podgrzewamy z erytrolem na patelni, aż puszczą sok. Owsiankę układamy warstwowo- płatki- pudding proteinowy- wiśnie- na wierzch orzechy.



Kliknij aby oddać głos
[Wszystkie: 0 Średnia: 0]
Czytaj:  Włoska zapiekanka z bakłażanem i sosem pomidorowym – Parmigiana di melanzane
Umów się na wizytę

Zapraszam do kontaktu.