Deser a’la oreo

Składniki (na 2 porcje):

  • 180 g chudego twarogu
  • 1/2 łyżki kakao
  • 300 g jogurtu greckiego lekkiego
  • 7 ciasteczek oreo
  • 5 łyżeczek erytrolu
  • 2 kostki gorzkiej czekolady

Sposób przygotowania:

Zblendować twaróg, jogurt i słodzik. 1/3 masy odłożyć do innej miski. Do pozostałej masy dodać kakao i roztopioną czekoladę. Posiekać ciasteczka oreo (2 odłożyć na później). Do słoiczka przełożyć kolejno: masę ciemną, ciasteczka, masę jasną, masę ciemną. Wierzch ozdobić całymi ciasteczkami. Odstawić do lodówki na 30 min





Kliknij aby oddać głos
[Wszystkie: 0 Średnia: 0]
Czytaj:  Kurczak w sosie cukiniowo-cytrynowym
Umów się na wizytę

Zapraszam do kontaktu.