Owoce i rabarbar pod kruszonką

Składniki (na 4 porcje):

  • Nadzienie
  • 200 g rabarbaru
  • 20 g erytrolu
  • 150 g sliwek
  • 150 brzoskwini
  • Kruszonka
  • 100 g mąki orkiszowej
  • 3 łyżki wiórek kokosowych
  • 30 g erytrolu
  • łyżeczka cynamonu
  • 70 g zimnego masła, pokrojonego na kawałki

Sposób przygotowania:

Rabarbar obrać pokroić. Brzoskwinie i śliwki przekroić na pół, posypać wszystko 2 łyżkami erytrolu. Do miski wsypać mąkę, 3 łyżki erytrolu, wiórki kokosowe, cynamon, masło. Połączyć składniki palcami tworząc kruszonkę. Wyłożyć nadzienie na owoce i rabarbar. Piec 30 min w 180 st. C.





Kliknij aby oddać głos
[Wszystkie: 0 Średnia: 0]
Czytaj:  Fit praliny bounty
Umów się na wizytę

Zapraszam do kontaktu.