Deser a’la princessa .

Składniki (na 2 porcje):

  • budyń, o smaku waniliowym bez cukru-1 opakowanie 35 g,
  • 4 łyżeczki erytrolu,
  • 2 małe paczuszki herbatników 36 g,
  • 400 ml napoju sojowego lub mleka
  • 125g chudego twarogu,
  • 4 łyżki wiórek kokosowych.

Sposób przygotowania:

Na dnie naczynia wyłożyć herbatniki (2 małe paczuszki- dostępne np. w biedronce). Przygotować budyń na napoju sojowym i pozostawić do wystygnięcia. Ser wymieszać z budyniem, erytrolem i wiórkami kokosa. Na herbatniki wylać masę i wyrównać. Posypać z wierzchu wiórkami kokosa.



Kliknij aby oddać głos
[Wszystkie: 1 Średnia: 5]
Czytaj:  Krem z pomidorów z pesto bazyliowym
Umów się na wizytę

Zapraszam do kontaktu.